Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komentáře

15. 4. 2010
Komentáře můžete jednoduše zapnout nebo vypnout v nastavení pod editorem
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zdravime milovniky JV Asie

(www.asean.cz, 12. 12. 2011 12:02)

a zveme vas na navstevu www.asean.cz

Přivítání v ČR

(Eduard Novák, 28. 3. 2011 22:23)

Dobrý den,
tož koukám, že jste docestovali. Byla to ale krátká doba, dříve jsem Vám záviděl, teď už jsem rád, že jsem za ty peníze nejel, ale fotografie máte překrásné. Vaše povídání mě moc bavilo, nemáte ještě starší deníky z cest? Budete dělat ještě závěrečné zhodnocení Vaší cesty? Doporučil byste mi Thajsko, Malajsii nebo Vietnam?
Přeji Vám úspěšné vstoupení do reality všedního dne
S pozdravem Eduard N.

Re: Přivítání v ČR

(Zdenek, 29. 3. 2011 4:45)

Dobrý den,
děkuji za přivítání v ČR. Opravdu to uběhlo příliš rychle. Na větší prozkoumání celé země by to chtělo alespoň měsíc. Bohužel tolik času nemáme. Celkové zhodnocení určitě provedu, jen jak mi čas dovolí. Rovněž popíšu všechny fotografie. Další deníky nemám, ale z většiny cest na kterých s námi byla, dělala zápisky dcera. Její stránky jsou zejména zaměřena na architekturu měst a moderní umění.
( www.petraross.cz/zcest ).
Je velmi těžké říci, kterou zemi doporučit, každá má svou jedinečnost. Asi bych pro první návštěvu Jihovýchodní Asie volil Thajsko. Cestovní ruch je zde rozvinut nejvíce a tím se stává cestování jednoduším. Jsou zde velmi příjemní lidé, většina zvládá alespoň základy angličtiny. Velký dojem na mne také zanechal chrámový kompex Angkor Wat v Kambodži - lze navštívít letecky z Kuala Lumpur letadlem s Air Asia nebo autobusem z Bangkoku ( prý dost náročná cesta vzhledem ke stavu silnic v Kambodži). Je naprosto úchvatný a dle mého názoru nejlepší památka, kterou jsem kdy viděl. Určitě ale záleží, čemu dáváte přednost. V Malajsii na Borneu jsou nádherné džungle - poloostrov Bako, krásné potápění je na jihu Bornea - ostrov Sipadan. Ještě jednou zdravím a do 14 dnů zprávu z naší cesty a popis fotografií dopracuji.
Zdenek

Pozdrav z Opatova

(Dušan, 25. 3. 2011 11:17)

Ahoj,
koukám, že si pěkně užíváte, a tak to má být. Stal se z tebe doslova spisovatel, a pak že ti sloh nejde:-)
Tak si ještě pěkně pár dní užívejte a v úterý v open space naviděnou:-)
Zdraví
Dušan

Pozdrav z Ústí

(Alena Kubová, 20. 3. 2011 21:07)

Ahoj oba,tak se kochám fotkama,vidím,že už Iva řídí rikšu a vůbec vypadáte oba moc spokojeně.přečetla jsem cestovní deník a vidím,že budete mít na co vzpomínat. Tak doufám,že se taky něco dozvím. Šťastné cestování! Alena a Jiří

Fotky s lokální značkou piva

(Broněk, 18. 3. 2011 15:52)

Hezké fotky. Když vidím tu sklenici piva, tak si říkám, že jak se vrátíte, tak musíme zajít ...